www.magemenipili.gr – Στο διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό μας μετράμε αντίστροφα για την Πρωτοχρονιά

 


www.magemenipili.gr – Στο διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό μας

μετράμε αντίστροφα για την Πρωτοχρονιά


Στο διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό «Μαγεμένη Πύλη» της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Παύλου Μελά, ανοίξαμε την αγκαλιά μας από τις 17 Δεκεμβρίου για να γιορτάσουμε με τα παιδάκια και τους γονείς τους και πλέον μετράμε όλοι μαζί αντίστροφα για την πρωτοχρονιά!

Περιηγηθείτε με ένα κλικ στο www.magemenipili.gr για δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία με τον Άγιο Βασίλη και τα ακούραστα ξωτικά του, που τα Χριστούγεννα 2017, 2018, 2019 ζωντάνεψαν το Μαγεμένο Στρατόπεδο και φέτος, μας καλωσορίζουν στο πιο γιορτινό διαδικτυακό τόπο.

 

Αξέχαστες ψηφιακές βόλτες στα σπιτάκια της Μαγεμένης Πύλης

Μέχρι και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, οι  παιδικοί σταθμοί, η δομή Παιδική Ομπρέλα του δήμου Παύλου Μελά, οι καλλιτεχνικές ομάδες και το τμήμα ρομποτικής της ΙΡΙΣ, θα υποδέχονται στα γιορτινά σπιτάκια της Μαγεμένης Πύλης, μικρούς και μεγάλους, για αξέχαστες ψηφιακές βόλτες.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από ομάδα ειδικών παιδαγωγών του Δήμου Παύλου Μελά και έμπειρων καθηγητών μουσικής & χορού και παρουσιάζει καθημερινά, όλο το 24ωρο, τα εξής:

παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες από την Κάρμεν Ρουγγέρη και την παρέα της Χριστίνα Κουλουμπή και Στέφανο Βαρελά,

κουκλοθέατρο ΤΙΚ ΝΙΚ, κάλαντα, μελωδίες και χορευτικά από τα Δημοτικά Ωδεία Σταυρούπολης και Πολίχνης και τη Σχολή Χορού της ΙΡΙΣ, ερμηνείες της Σοφίας Χριστοφορίδου και άλλα μουσικά δρώμενα

κατασκευές από απλά υλικά που όλοι διαθέτουμε στο σπίτι μας, ζωγραφική, διακόσμηση, παιχνίδια και εκπαιδευτική ρομποτική,                                                                                                                                                                                                                                    πεντανόστιμες εορταστικές συνταγές και ιδανικά πιάτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τους μάγειρες των παιδικών σταθμών και τους σεφ τοπικών καταστημάτων εστίασης.

 

Dj Χριστουγέννων με καθημερινή ζώνη παιδικού ραδιοφώνου

Ακούμε κάθε μέρα τον DJ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ στη Μαγεμένη Πύλη του Δήμου Παύλου Μελά, με αποκλειστικά παιδικό ραδιόφωνο τις ώρες 10.00 π.μ – 14.00, απόλυτα προσαρμοσμένο στις χριστουγεννιάτικες διακοπές των παιδιών μας και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες –και όχι μόνο- επιτυχίες, όλες τις άλλες στιγμές του 24ωρου.

Είτε από σταθερό ή laptop υπολογιστή, είτε από Tablet ή Smartphone, επισκεπτόμαστε το διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό magemenipili.gr, κάνουμε ΚΛΙΚ στο μωβ σπιτάκι δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και «ντύνουμε» μελωδικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ώρες που περνάμε με τους αγαπημένους μας στο σπίτι.

 

Γράμματα στον Άη Βασίλη, δώρα, δώρα, δώρα

και ένα παιδικό σαλόνι

‘’Αγαπημένε μου Άη Βασίλη…’’

Στέλνουμε ηλεκτρονικά τις σκέψεις και τις δημιουργίες μας στον σοφό παππούλη μέχρι το βράδυ της Κυριακής 3 Ιανουαρίου 2021 και συμμετέχουμε στην κλήρωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Παύλου Μελά, τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, για να κερδίσουμε βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια και το μεγάλο δώρο των Επίπλων ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ, ένα παιδικό σαλόνι.

Αναζητούμε στο magemenipili.gr το Ταχυδρομείο, γράφουμε στον Άγιο και κάνουμε ΚΛΙΚ στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Φυσικά μπορούμε να πληκτρολογήσουμε και απευθείας μέσω των διευθύνσεων:

magemenipili@pavlosmelas.gr και magemenipili@gmail.com

που δημιούργησε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής,  ειδικά για τα παιδιά μας.

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του περιμένουν τις ευχές και την αγάπη σας.

 

Υποστηρικτές της νέας ψηφιακής πλατφόρμας του Δήμου Παύλου μελά, είναι όλα τα γνωστά μέσα ενημέρωσης της πόλης μας, που φιλοξενούνται σε ειδική ενότητα της Μαγεμένης Πύλης.

 

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας «Μαγεμένη Πύλη», είναι έργο της Tessera Multimedia που με επαγγελματισμό και συνέπεια, διασφάλισε μια λειτουργική, μοντέρνα και εύκολη περιήγηση σε ένα περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για την παιδική ηλικία.

 

Παιδάκια και γονείς ακολουθείστε μας καθώς καταφθάνει το 2021!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!