Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού: 190 rapid test - όλα αρνητικά - έκαναν οι επαγγελματίες στον Εύοσμο!!!


 190 rapid test - όλα αρνητικά - έκαναν οι επαγγελματίες στον Εύοσμο!!!

 
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δωρεάν rapid test προς επαγγελματίες του Ευόσμου και του Κορδελιού. Την ενέργεια που έλαβε χώρα την Παρασκευή 22/1/2021 διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τον Ερυθρό Σταυρό και το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.
 
Τη δράση αυτή στήριξαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Ζορπίδης, ο Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης κ. Γκιουλέκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Γιουτίκας, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Μανδαλιανός, η Αντιπρόεδρος Α του ΕΕΘ κ. Γεωργιάδου-Γρανούζη, ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΕΘ κ. Ιακώβου, η Πρόεδρος του Τμήματος Επαγγελματιών του ΕΕΘ κ. Μπλιούμη, ο Πρώην Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Σούλας, ο Επικεφαλής της παράταξης "Ξεκινάμε από την Αρχή" κ. Καμαρινός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλεξανδρίδης και ο κ. Φωτιάδης, μέλος ΔΣ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
 
Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη, ευχαριστούμε τους επαγγελματίες για τη συμμετοχή και με χαρά ανακοινώνουμε πως ο Εύοσμος, τουλάχιστον όσον αφορά στα 190 test που έγιναν, είναι covid-free !!!
 
 




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!