Ευχαριστήρια επιστολή Π. Τσακίρη στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Ν. Παπαευσταθίου

 


Ευχαριστήρια επιστολή Π. Τσακίρη στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Ν. Παπαευσταθίου

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου, απέστειλε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, με αφορμή την αποδοχή και υλοποίηση της πρότασης που κατέθεσε να δημιουργηθεί βάση ΕΚΑΒ στο Ωραιόκαστρο.

Το προσωπικό του ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο καλωσόρισε στο Δήμο Ωραιοκάστρου ο δήμαρχος, Παντελής Τσακίρης, κατά την αλλαγή του χρόνου τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης (σχετικό Δελτίο Τύπου αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου - http://oraiokastro.gr/o-d-oraiokastrou-apektise-vasi-tou-ekav-i-protochroniatiki-ekplixi-tou-dimarchou-p-tsakiri-stous-katoikous/).

Η επιστολή

Ειδικότερα, στην επιστολή του κ. Τσακίρη προς τον κ. Παπαευσταθίου αναφέρεται:

«Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας ευχηθώ καλή χρονιά και, κυρίως, να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τη θετική ανταπόκρισή σας στο αίτημά μου να δημιουργηθεί βάση του ΕΚΑΒ στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Με την απόφαση να υπάρχει σε μόνιμη βάση ασθενοφόρο στο Δήμο μας ενισχύεται το αίσθημα ασφαλείας των δημοτών μας στον τομέα της Υγείας και αναβαθμίζονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας προς τους πολίτες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω, γιατί από την πρώτη στιγμή που σας έθεσα το θέμα μόλις αναλάβατε τα καθήκοντά σας πριν από περίπου ένα χρόνο, δείξατε ενδιαφέρον και πλέον στο Δήμο Ωραιοκάστρου είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ασθενοφόρο σε μόνιμη βάση προς όφελος όλων των πολιτών.

Ως δημοτική αρχή θα παρέχουμε κάθε δυνατή στήριξη προς το κλιμάκιο του ΕΚΑΒ, που θα βρίσκεται εντός του Κονταξοπούλειου Δημοτικού Γυμναστηρίου. Σας ευχαριστώ θερμά».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!