Ηλεκτρονικά και μέσω τηλεφώνου η εξυπηρέτηση των πολιτών από την Υπηρεσία Δόμησης του δήμου Ωραιοκάστρου

 


Ηλεκτρονικά και μέσω τηλεφώνου η εξυπηρέτηση των πολιτών από την Υπηρεσία Δόμησης

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι η Υπηρεσία Δόμησης - Πολεοδομικό Γραφείο από την Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021, θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πολίτες όσον αφορά στο Αρχείο των Οικοδομικών Αδειών κατόπιν συνεννόησης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας από τον αρμόδιο υπάλληλο. Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Ειδικότερα, οι πολίτες θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά (η συγκεκριμένη αίτηση επισυνάπτεται και είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου) και θα αναγράφουν απαραιτήτως τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να επικοινωνεί μαζί τους ο αρμόδιος υπάλληλος της Υπηρεσίας.

Η αποστολή των αιτήσεων θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

domisi@oraiokastro.gr

Για απορίες και διευκρινίσεις οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2394072694.

Οι πολίτες όσον αφορά στην Υπηρεσία Δόμησης και το Τμήμα Επικίνδυνων Κατασκευών θα εξυπηρετούνται προσωρινά από το Πολεοδομικό Γραφείο Κορδελιού - Ευόσμου μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως η λειτουργία της Υπηρεσίας Δόμησης Ωραιοκάστρου.

«Σε σύντομο χρονικό διάστηκα ξεπεράσαμε εμπόδια και καταφέραμε να οργανώσουμε την πρώτη Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ωραιοκάστρου με πρωτοβουλία του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη. Περνάμε στην τελική ευθεία για να λειτουργήσει πλήρως το Πολεοδομικό Γραφείο και σύντομα οι δημότες μας θα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη των πολεοδομικών υπηρεσιών», τονίζει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πολεοδομίας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Κανταρτζής.


Δείτε τη σχετική αίτηση ΕΔΩ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!