Ευχές και μήνυμα του προέδρου της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού για τη νέα χρονιά

 


Μήνυμα του προέδρου της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού για τη νέα χρονιά


Αφήσαμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη πρωτόγνωρες δυσκολίες για όλους μας. Οι προσδοκίες για το 2021 είναι μεγάλες, κυρίως στα θέματα υγείας και συγκεκριμένα να είναι ασφαλέστερο για όλους μας,  χωρίς την πανδημία του Covid 19. 

Λίγο πριν την εκπνοή του  2020 κυκλοφορήσαμε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας "Τα Νέα της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού", όπου παρουσιάσουμε τον Απολογισμό της δράσης της Ενωτικής για τη χρονιά που πέρασε. Όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι ένα μόνο μέρος της δουλειάς που έγινε, το πλήθος των εγγράφων που έχουμε συντάξει και αποστείλει προς το Δήμο και τις Υπηρεσίες Πολιτείας, δεν μπορούν όλα να καταγραφούν στις σελίδες μιας εφημερίδας. Υποσχόμαστε ότι αυτού του είδους η επικοινωνία με τους πολίτες θα γίνει πιο συχνή μέσα στην χρονιά που έρχεται. Άλλωστε ήδη έχουμε καθιερώσει ένα δισέλιδο μέσα στην εφημερίδα μας, στο οποίο μπορούν να γράφουν όσοι πολίτες επιθυμούν και έχουμε ήδη αναρτήσει και το σχετικό link και e-mail στο οποίο δεχόμαστε και θα συνεχίσουμε να δεχόμαστε τις απόψεις των πολιτών του Δρυμού, της Μυγδονίας και του Δήμου Ωραιόκαστρου.

Οπως θα διαπιστώσατε και εσείς διαβάζοντας τα κείμενα της εφημερίδας, το έργο είναι σημαντικό και πλούσιο, καθώς η Ενωτική έχει καταφέρει να ασχοληθεί με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία του Δρυμού. Και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν, και στους Εκλεγμένους της Ενωτικής, αλλά και σε όλους εσάς τους υποστηρικτές της. 
Όπως έχει πει ο Στιβ Τζομπς, "τα σπουδαία πράγματα δεν γίνονται ποτέ από έναν άνθρωπο, γίνονται από ομάδες ανθρώπων'’. Εγώ έχω υπάρξει αρκετά τυχερός ώστε να δουλεύω με κάποιους πανέξυπνους και ακούραστους ανθρώπους της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού σε ομάδες εργασίας, οι οποίες μπορούν να ασχοληθούν από το μικρότερο θέμα καθημερινής ρουτίνας της ζωής στον Δρυμό, μέχρι το πιο περίπλοκο και να καταφέρουν να παρουσιάσουν  το πιο σημαντικό έργο. 

Εύχομαι για το 2021 να είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο τόπο μας με το ίδιο δυναμικό στυλ και οι Εκλεγμένοι μας Σύμβουλοι, καθώς και οι προτάσεις μας, να τύχουν της αποδοχής που τους αρμόζει στις επόμενες συνεδριάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου Δρυμού και κατ'  επέκταση και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και η νέα χρονιά, να γίνει σίγουρα μια χρονιά Ενότητας, για το κοινό καλό όλων μας !!!! 

Και Να ζήσουμε με Ευλογία, Ειρήνη, και Ευτυχία την νέα χρονιά.

Χρόνια πολλά σε όλους. Με Υγεία, Προκοπή και Ενωτική διάθεση!!!

Ο Πρόεδρος της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού 
Μόσχος Ε. Βασίλειος
Χημικός Μηχανικός MSc


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!