Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Αναβαθμίζεται με έργα ασφαλτόστρωσης η οδός Μ. Αλεξάνδρου

 


Αναβαθμίζεται με έργα ασφαλτόστρωσης η οδός  Μ. Αλεξάνδρου

Σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

 

            Με την ασφαλτόστρωση της οδού Μ. Αλεξάνδρου, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου συνεχίζει τις παρεμβάσεις για την αποκατάσταση και αναβάθμιση του οδικού δικτύου, που υλοποιούνται στις δύο δημοτικές ενότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού, στο πλαίσιο του προγράμματος “Ασφαλτοστρώσεις Οδών Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ”.  

            Στόχος των παρεμβάσεων η βελτίωση και η εκ βάθρων αναβάθμιση των κυκλοφοριακών συνθηκών, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός  σύγχρονου οδικού δικτύου που εξασφαλίζει ασφαλέστερες μετακινήσεις εντός του αστικού ιστού.

           


Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης - που ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 5 Ιανουαρίου, στο τμήμα της οδού Μ. Αλεξάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Καραολή & Δημητρίου έως το ύψος της  28ης Οκτωβρίου - επέβλεψε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Νέστορα Λαφαζανίδη. Όπως τόνισε ο κ. Μανδαλιανός: “Κάθε δρόμος που εκσυγχρονίζεται αναβαθμίζει τη ζωή στο Δήμο. Η ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου αποτελεί μέρος μιας σειράς παρεμβάσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στις δύο ενότητες του Δήμου, οι οποίες θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα αυξήσουν την ασφάλεια πεζών και οδηγών ”.

            Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα συνεχιστούν στο τμήμα της οδού Μ. Αλεξάνδρου, από το ύψος της 28ης Οκτωβρίου έως την οδό Μουσών (μέχρι την ώρα 18.00΄), όπου θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

·         Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Μουσών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

·         Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Καραολή & Δημητρίου, 28ης Οκτωβρίου, Μουσών, Πλάτωνος και από τους γύρω δρόμους.

·         Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο μισό πλάτος της οδού 28ης Οκτωβρίου (δυτικό τμήμα) στη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

·         Θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.

 


Κατά την εκτέλεση των εργασιών, την Πέμπτη 7/1, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή εκτροπή των λεωφορειακών γραμμών Νο 01, 18, 21, 21Α, 32 και 42 ως εξής:

·         Μετάβαση Νο 01: Οδός Μοναστηρίου – οδός Κων. Καραμανλή – οδός Φ. Φλώρου – συνέχεια στο δρομολόγιο

·         Επιστροφή Νο 18: μέσω της οδού Κ. Αιτωλού

·         Επιστροφή Νο 01 και Μετάβαση Νο 18: οδός Μοναστηρίου – οδός Κων. Καραμανλή – οδός Φ. Φλώρου – συνέχεια στο δρομολόγιο, οδός Μοναστηρίου – κάτω από τη γέφυρα Κορδελιού – οδός Καραολή & Δημητρίου  - συνέχεια στο δρομολόγιο

·         Επιστροφή Νο 21, 21Α : οδός 28ης Οκτωβρίου- δεξιά οδός Μ. Αλεξάνδρου – αριστερά οδός Σμύρνης – συνέχεια στο δρομολόγιο

·         Μετάβαση Νο 21, 21Α : θα γίνεται μέσω της οδού 28ης Οκτωβρίου

·         Μετάβαση Νο 42: οδός  Κων. Καραμανλή – αριστερά οδός Φ. Φλώρου- εκτέλεση του βρόγχου Κορδελιού Ευόσμου  όπως το δρομολόγιο επιστροφής – οδός Μοναστηρίου – οδός Καραολή & Δημητρίου (έως και τη συμβολή με την οδό Μ. Αλεξάνδρου – οδός Καραολή & Δημητρίου – συνέχεια στο δρομολόγιο μέσω της οδού Ωραιοκάστρου.

·         Επιστροφή Νο 42: οδός Καραολή & Δημητρίου (έως και τη συμβολή με την οδό Μ. Αλεξάνδρου  - οδός   Καραολή & Δημητρίου- οδός Μοναστηρίου – οδός Κων. Καραμανλή – αριστερά οδός Φ. Φλώρου – εκτέλεση του  βρόγχου Κορδελιού Ευόσμου  όπως το δρομολόγιο επιστροφής- οδός Μοναστηρίου – οδός Καραολή & Δημητρίου – Τ.Σ. Μενεμένης – Κορδελιό.

 Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!