Πρόγραμμα ανακύκλωσης φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Δήμο Ωραιοκάστρου

 

Πρόγραμμ


α ανακύκλωσης φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Ο  Δήμος Ωραιοκάστρου υλοποιεί πρόγραμμα ανακύκλωσης των φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων, στο πλαίσιο της δράσης «Κανένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σε ΧΥΤΑ», μια κοινή πρωτοβουλία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας και των δήμων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας απευθύνει μήνυμα στους πολίτες να καλούν στο τηλέφωνο 2310688514, προκειμένου να συνεννοούνται με την υπηρεσία και να κλείνουν ραντεβού, ώστε οι δημοτικοί υπάλληλοι να μεταβαίνουν στο χώρο τους, για να παραλαμβάνουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

«Πρόκειται για μια σημαντική δράση με μεγάλο περιβαλλοντικό όφελος, καθώς τα φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα δεν θα καταλήγουν στους χώρους υγειονομικής ταφής, αλλά θα ανακυκλώνονται. Τα δέντρα θα τεμαχίζονται και τα υπολείμματα θα χρησιμοποιούνται ως υλικά βελτίωσης του εδάφους», τονίζει η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Σοφία Δημητριάδου.

Οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310688514 καθημερινά από τις 07.00 ως τις 13.00.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!