Δ Καρασαββίδης: “Συνεργασία και καλή οργάνωση η αιτία της καλής εικόνας”


Η συνεργασία φορέων, η οργάνωση και  διαχείριση είναι σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Καρασαββίδη η αιτία της σημερινής καλής εικόνας και προσβασιμότητας που είχαν οι κεντρικοί δρόμοι  τόσο του Ωραιοκάστρου όσο και άλλων περιοχών του Δήμου μετά την χθεσινοβραδινή αλλά και σημερινή χιονόπτωση. 

Ο κ Καρασαββίδης δήλωσε στο avatonpress.gr ότι 

"Ειχανε προηγηθεί 3 συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους τομείς και έτσι η οργάνωση αυτη μας βοήθησε να ανταποκριθούμε στο ακέραιο!

Ενα δυο εκχιονιστικά μηχανήματα με κάποιες μικρές βλάβες που παρουσίασαν ,οι oποίες γρήγορα διορθώθηκαν ήταν τα μοναδικά προβλάματα.

Δoθείσης της ευκαιρίας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σ' αυτή την προσπάθεια για να έχουμε αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα!

Επίσης να ευχαριστήσω τους συνδημότες μας για την άψογη συνεργασία και για την υπομονή τους στις λίγες υστερήσεις αυτής της προσπάθειας!"

Επεσήμανε επίσης οτι θα πρέπει οι πολίτες και οδηγοί να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή σε σημεία που ελιωσαν τα χιόνια και την νύχτα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών δημιουργείται πάγος και ακόμη σε πολλά σημεία που ο δυνατός αέρας φέρνει το χιόνι στο δρόμο και παγώνει γρήγορα.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!