Ολοκληρώθηκαν τα drive through rapid test στη Λητή του Δήμου Ωραιοκάστρου

 


Ολοκληρώθηκαν τα drive through rapid test στη Λητή του Δήμου Ωραιοκάστρου

Ολοκληρώθηκε η διήμερη νέα δράση των δωρεάν drive through rapid test Covid-19 στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Τα τεστ έγιναν την Πέμπτη και σήμερα, Σάββατο, στη Λητή, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.


«Στη δράση συμμετείχαν δεκάδες πολίτες από τη Λητή, το Δρυμό και το Μελισσοχώρι. Με τα τεστ μπορούμε να έχουμε εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο μας με την διασπορά του κορωνοϊού. Τα μηνύματα ως τώρα είναι αισιόδοξα. Για να διατηρήσουμε το καλό κλίμα, οφείλουμε να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19», τόνισε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα.

Διευκρίνισε πως για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αρμόδιος είναι ο ΕΟΔΥ και τόνισε πως με οδηγίες του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, σχεδιάζεται, σε συνεργασία με τον Οργανισμό, να πραγματοποιηθούν τεστ και σε άλλες περιοχές του δήμου το επόμενο διάστημα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!