Συνεργασία Τώρα: Κάλεσμα στους κατοίκους του δήμου Ωραιοκάστρου να συμμετέχουν στα δωρεάν rapid τεστ με την μέθοδο drive-through


 Καλούμε όλους τους κατοίκους του δήμου Ωραιοκάστρου  να συμμετέχουν στα δωρεάν rapid τεστ  με την μέθοδο drive-through, που θα γίνουν στις 12,13 και 14 Ιανουαρίου στο χώρο του Κονταξοπούλειου από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Την αναγκαιότητα και τους λόγους της διενέργειας ενός δωρεάν τεστ στο δήμο μας το αναλύσαμε στην πρόταση μας προς την διοίκηση του δήμου με  δελτίο τύπου τον περασμένο Νοέμβριο:
Ωραιόκαστρο 25-11-2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Rapid tests με την μέθοδο drive through για τους πολίτες σε συνεργασία Δήμου και ΕΟΔΥ.
 Καθημερινά ακούμε για νέα κρούσματα νόσησης με Κορονοϊό στο δήμο μας και δεν έχουμε εικόνα ούτε αντικειμενικό δείγμα -εκτός των υπαλλήλων του δήμου, της διασποράς του ιού στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων (Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας, Καλλιθέας).
 Για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών και λήψη στοχευμένων μέτρων πρόληψης ανά περιοχή-κοινότητα,  
προτείνουμε να προχωρήσει ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ στην διενέργεια rapid tests με την μέθοδο drive thrugh σε όλες τις Kοινότητες του δήμου,
 ούτως ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους δημότες εθελοντικά να κάνουν δωρεάν το τεστ και να έχουμε μία αντικειμενική και επιστημονικά τεκμηριωμένη εικόνα της διασποράς του Κορονοϊού σε όλο τον δήμο και να λάβουμε αν χρειασθεί  επιπλέον μέτρα ανά κοινότητα για τον περιορισμό της εξάπλωσής του.
Δημοτική Παράταξη ‘Συνεργασία Τώρα’
Δ.Σ.
Α.Πολυχρονίδης, Γ.Παρισόπουλος, Ηρ.Τσακαλίδης, Ηλ.Λαζαρίδης, Β.Μαντά
Κ.Σ.Ωραιοκάστρου
Ευγ.Τσακίρη, Ευτ.Παλτατζίδου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!