«Φρένο» στον ιό με νέα δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου (21, 22, 24 Ιανουαρίου)

 


«Φρένο» στον ιό με νέα δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου (21, 22, 24 Ιανουαρίου)


Ο Δήμος Παύλου Μελά, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τις Κινητές Ομάδες Υγείας, συνεχίζουν να βάζουν «φρένο» στην εξάπλωση του COVID-19,  διοργανώνοντας νέο τριήμερο με δωρεάν, μαζικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), για τους πολίτες όλης της Περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης.

Τα τεστ θα γίνονται την Πέμπτη 21, την Παρασκευή 22 και την Κυριακή  24 Ιανουαρίου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ., στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου.

Στον ίδιο χώρο εξετάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, 510 πολίτες, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και τα αποτελέσματα ήταν απολύτως ικανοποιητικά, καθώς ήταν πολύ χαμηλός ο δείκτης θετικότητας (το ποσοστό όσων βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό).

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν ΜΟΝΟ σε όσους προσέλθουν στο χώρο του πρώην στρατοπέδου με αυτοκίνητο ή δίκυκλο, ενώ θα τηρηθούν αυστηρά όλες οι οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κλπ).

Οι πολίτες, ξεκινώντας από το σπίτι ή την εργασία τους, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο τηλέφωνο 13033 και να ενημερώσουν τα συνεργεία του ΕΟΔΥ κατά την προσέλευσή τους, για ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Μάλιστα για την αποφυγή συνωστισμού και  την ομαλή διεξαγωγή των ελέγχων, το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Παύλου Μελά φρόντισε να διασφαλίσει την παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους εξεταζόμενους, εντός λίγων ωρών, μέσω SMS.

 

Περισσότερες πληροφορίες

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

2310 609380 / 587812

 Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!