Δήμος Παύλου Μελά: ΑΣΠΙΔΑ προστασίας απέναντι στην πανδημία, αποδεικνύονται, τα προληπτικά test ανίχνευσης του covid-19!

 


ΑΣΠΙΔΑ προστασίας απέναντι στην πανδημία, αποδεικνύονται, τα προληπτικά test ανίχνευσης του covid-19!

 


Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021, πρώτη ημέρα των διενεργούμενων δωρεάν ελέγχων στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, από τον ΕΟΔΥ και τον Δήμο Παύλου Μελά / Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό  μια εκπαιδευτικός η οποία ήταν ασυμπτωματική.

Με αστραπιαίες ενέργειες και βάση πρωτοκόλλου ενημερώθηκε η συγκεκριμένη δασκάλα, έκλεισε το τμήμα για 14 ημέρες όπως προβλέπει ο νόμος και τα μαθήματα θα συνεχιστούν διαδικτυακά.

Κατόπιν άμεσης συνεργασίας της διευθύντριας κυρίας Αθανασίας Κυρέζη και των Αντιδημάρχων Ευκαρπίας Παντελή Νιγδέλη και Παιδείας Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη, ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ οι απολυμάνσεις των σχολικών αιθουσών και σήμερα συνεχίζονται κανονικά τα δια ζώσης μαθήματα για τους υπόλοιπους μαθητές.

 

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών θεμάτων Χαρά Αμανατίδου, καλούν τους εκπαιδευτικούς και τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης να προσέλθουν στο χώρο του πρώην στρατοπέδου με αυτοκίνητο ή δίκυκλο και να πραγματοποιήσουν ΔΩΡΕΑΝ rapid test, μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) τις ημέρες Τετάρτη 13, Πέμπτη 14 και Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 και ώρες 10:00-15:00.

 

Ενισχύουμε τη συλλογική προσπάθεια τοπικής αυτοδιοίκησης και ΕΟΔΥ, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!