Σάββατο 13/2: Δωρεάν rapid test στο Άγαλμα του Ποντίου Αγωνιστή (Μεσολογγίου, Σταυρούπολη)

 


Νέα δωρεάν rapid test στον Δήμο Παύλου Μελά θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13/2 τις ώρες 10.00-15.00 στο  Άγαλμα του Ποντίου Αγωνιστή στην οδό Μεσολογγίου της Σταυρούπολης. Τα rapid test αντιγόνου για COVID-19 θα πραγματοποιηθούν από τον ΕΟΔΥ και τις Κινητές Ομάδες Υγείας και αποτελούν μέρος της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλει ο Δήμος Παύλου Μελά να αξιοποιήσει όλα τα διαγνωστικά εργαλεία για την ανάσχεση του κορωνοϊού. Υπενθυμίζεται ότι test μπορούν να κάνουν όλοι οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Οι πολίτες, ξεκινώντας από το σπίτι ή την εργασία τους, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο τηλέφωνο 13033 και να ενημερώσουν τα συνεργεία του ΕΟΔΥ κατά την προσέλευσή τους, για ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους εξεταζόμενους, εντός λίγων ωρών, μέσω SMS.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι τις πρώτες εβδομάδες του 2021, με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και του Κοινωνικού Ιατρείου, ο ΕΟΔΥ έχει διενεργήσει στον Δήμο Παύλου Μελά  1.714 δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου,  rapid test και drive through rapid test (μέσα από το αυτοκίνητο), για να μπει «φρένο» στην εξάπλωση του ιού.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!