Κανονικά θα γίνει η Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 (09.00-15.00) στη νότια πύλη της Δ.Ε.Θ. (απέναντι από τη ΧΑΝΘ)

 


Aνακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 (09.00-15.00) στη νότια πύλη της Δ.Ε.Θ. (απέναντι από τη ΧΑΝΘ)

 

          Ανακοινώνουμε ότι η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω της Αντιπεριφέρειας Υγείας, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, η ΔΕΘ HELEXPO A.E. και το «Όλοι μαζί μπορούμε», την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 (ώρες 09.00-15.00) στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ (απέναντι από τη Χ.Α.Ν.Θ.), θα πραγματοποιηθεί κανονικά, λόγω της μεγάλης ανάγκης για αίμα και της συγκινητικής ανταπόκρισης των συμπολιτών μας. 

          Εξαιτίας όμως της επικείμενης κακοκαιρίας, συνιστούμε οι εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν μόνο εφόσον η μετακίνησή τους είναι απόλυτα ασφαλής.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφάλειας για τον Covid-19.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!