Δ. Θεσσαλονίκης: Ηλεκτρονικά η υποβολή δηλώσεων για την κατάρτιση του Στρατολογικού πίνακα για το έτος 2005

 


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005

Από το Τμήμα Δημοτολογίου της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Εξυπηρέτησης Δημοτών του Δήμου Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι οι άρρενες γεννημένοι το έτος 2005, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι αποκλειστικά στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου Θεσσαλονίκης ή του πρώην Δήμου Τριανδρίας, καλούνται να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 για την κατάρτιση του στρατολογικού πίνακα έτους 2005.
Η υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται έως τις 12-2-2021 μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στον ιστότοπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στην ηλεκτρονική διεύθυνση thessaloniki.gr.
Η είσοδος στη διαδικτυακή πλατφόρμα γίνεται με τη χρήση των κωδικών – διαπιστευτηρίων Taxisnet και τη συνεργασία του Κέντρου Διαλειτουργικότητας (ΚΕΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μέσω του οποίου γίνεται η αυθεντικοποίηση των χρηστών και η μεταφορά των στοιχείων τους στην ψηφιακή υπεύθυνη δήλωση που υποβάλλεται στο Δημοτολόγιο, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε επιπλέον εγγραφή του χρήστη ή ενεργοποίηση οποιουδήποτε λογαριασμού. Μετά την είσοδο στην πλατφόρμα οι χρήστες επιλέγουν τις Υπηρεσίες του Τμήματος Δημοτολογίου και τη διαδικασία «Υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν. 1599/86 για την κατάρτιση του Στρατολογικού Πίνακα».
Εναλλακτικά, η υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης μπορεί να γίνει με αυτοπρόσωπη παρουσία -είτε του ενδιαφερόμενου με την επίδειξη της πρωτότυπης αστυνομικής του ταυτότητας και την προσκόμιση ενός φωτοαντιγράφου αυτής είτε ενός εκ των δυο γονέων του- στο Τμήμα Δημοτολογίου της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Εξυπηρέτησης Δημοτών (Βασ. Γεωργίου Α 1, πρώτος όροφος) τις εργάσιμες ημέρες από τις 8:00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι μόνον κατόπιν ραντεβού στον τηλεφωνικό αριθμό 2313 317.404. Εάν προσέλθει κάποιος εκ των γονέων, θα πρέπει να έχει μαζί του τις αστυνομικές ταυτότητες τόσο του ιδίου όσο και του τέκνου του καθώς κι ένα φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας του τέκνου.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν τη διαδικασία τηςηλεκτρονικής υποβολής της υπεύθυνης δήλωσης, ώστε να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις ιδιαίτερα εν τω μέσω της υγειονομικής κρίσης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2313 317.738, 2313 317.383 και 2313 317.424.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!