ΕΠΩΦ - ημερολόγιο 2021: Μια ελάχιστη προσφορά στους επαγγελματίες που πάντα στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου

 

Κυκλοφορεί για ακόμη μια χρονιά το ημερολόγιο της ΕΠΩΦ,  για το 2021, σχεδιασμένο  όπως πάντα με πολύ προσεκτικό τρόπο. Αυτή  η έκδοση όμως είναι διαφορετική από τις άλλες. Αυτή η έκδοση είναι αφιερωμένη, είναι μια προσφορά και στήριξη στους επαγγελματίες και στις επιχειρήσεις του δήμου Ωραιοκάστρου. Σε αυτούς που  με την σειρά τους στηρίζουν κάθε χρόνο την έκδοση του ημερολόγιου της ΕΠΩΦ με τις χορηγίες τους.

Όπως εξηγεί στο avatonpress.gr η πρόεδρος κ Γεωργία Πετρίδου «Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν φέτος στη χώρα μας με τις κλειστές και πληττόμενες επιχειρήσεις ομόφωνα το ΔΣ αποφάσισε ότι πρέπει να στηρίξουμε τους ανθρώπους που μας στηρίζουν τόσα χρόνια !!!!

Έτσι στο φετινό ημερολόγιο της ΕΠΩΦ που κυκλοφόρησε οι καταχωρήσεις των επιχειρήσεων  είναι δωρεάν ως ελάχιστη προσφορά στους  επαγγελματίες που πάντα στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου !!!!


Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στο Καθηγητή  κ .Κωνσταντίνο Φωτιαδη για την παραχώρηση των φωτογραφιών και των κειμένων , καθώς και τις εκτυπώσεις Ακριτίδη -Φουντουκίδη για την δωρεάν εκτύπωση των ημερολογίων ....»

Μπορείτε να προμηθευτείτε το ημερολόγιο επικοινωνώντας με τα γραφεία της ΕΠΩΦ.











Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!