«παίΖΟΥΜΕ με τον έρωτα» 5, 10, 14 Φεβρουαρίου στις 9.00μμ απο το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας

 


ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ

 

με τίτλο «παίΖΟΥΜΕ με τον έρωτα»

5, 10, 14 Φεβρουαρίου στις 9.00μμ

 

Ρομαντικές άριες, τρυφερές καντάδες, ερωτικά τραγούδια από το ελληνικό και το διεθνές ρεπερτόριο

 

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

«στηρίΖΟΥΜΕ τον πολιτισμό

στηρίΖΟΥΜΕ  τους ανθρώπους του,

                                                                                                                                                                                                   συνεχίΖΟΥΜΕ διαδικτυακά…..»

 

 

Με αφορμή την 14η Φεβρουαρίου το Κέντρο Πολιτισμού  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει ετοιμάσει το αφιέρωμα με τίτλο «παίΖΟΥΜΕ με τον Έρωτα» παρουσιάζοντας διαδικτυακά τρεις ξεχωριστές μουσικές εκδηλώσεις για καλό σκοπό.

Με αυτό τον τρόπο συνεχίζει τις live streaming εκδηλώσεις του που δίνουν βήμα δημιουργίας στους καλλιτέχνες και προσφέρουν στιγμές ψυχαγωγίας στο κοινό μέσα στην πανδημία. Παράλληλα όσοι το επιθυμούν μπορούν να στηρίξουν τον φιλανθρωπικό σκοπό που υποστηρίζει  η κάθε εκδήλωση.

 

Oι προβολές γίνονται στην σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook και μέσα από την πλατφόρμα eStage.gr για όσους δεν διαθέτουν facebook.

 

 

«παίΖΟΥΜΕ με τον έρωτα»

 

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021,  21:00  «LOVE», από τους  Tales from the box.

Το σχήμα που έφτιαξαν η Στέλλα Τέμπρελη και ο Θάνος Σταυρίδης θα παρουσιάσει ένα καλειδοσκόπιο εικόνων, ήχων, αναμνήσεων και βιωμάτων. Η συναυλία περιλαμβάνει ερωτικά τραγούδια, τόσο από το ελληνικό όσο και από το διεθνές ρεπερτόριο. Μελωδίες των Πλέσσα, Σπανού, Χατζιδάκι, Παπάζογλου, Καλατζόπουλου, Ρεμπούτσικα, όπως επίσης και τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει οι Franck Sinatra,  Lara Fabian κ.α. Το πρόγραμμα θα ντύσουν με τις ξεχωριστές φωνές τους η Κική Τσαλίκη κι ο Θάνος Παπαγεωργίου.

 

        Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021, 21:00  «παίΖΟΥΜΕ με τον έρωτα», μια  διαδικτυακή  συναυλία με θέμα τον Έρωτα με την υπογραφή του Γιώργου Αβραμίδη και της μπάντας του “Invented Memories». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωτότυπα ερωτικά τραγούδια από τα προσωπικά άλμπουμ του George  Avramidis αλλά και διασκευές σε γνωστά ερωτικά τζαζ τραγούδια (My Funny Valentine, Αll the things you are, I wanna be loved by you κ.α.).

 

        Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 202121:00   με την συναυλία «Από τη Βιέννη με αγάπη» με επίκεντρο τον Έρωτα στην όπερα. Οι θεατές θα απολαύσουν την Ορχήστρα Orpheus Kammerorchester Wien, σε live streaming  από τη Βιέννη. Ορχήστρα «Ορφέας» της Βιέννης  έχει και Ελληνικό χρώμα στη σύνθεσή της, καθώς ιδρύθηκε το 2011 από τον καλλιτεχνικό διευθυντή και μαέστρο της, τον Θεσσαλονικιό Κωνσταντίνο Δημηνάκη, έναν από τους πιο σημαντικούς μαέστρους της γενιάς του. Εξάλλου στην Ορχήστρα παίζουν και Έλληνες μουσικοί, μαζί με Ευρωπαίους συναδέρφους τους.

Όσο για το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί, ο τενόρος Oreste Cosimo  και η  σοπράνο Ζωή Νικολαίδου θα πλαισιώσουν τους μουσικούς σε μια συναυλία μίας ώρας με πασίγνωστες άριες, που έχουν ως θέμα τον έρωτα και το πάθος.

 

 

Παραγωγή: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 

Όλες οι διαδικτυακές δράσεις (live streaming) που θα παρουσιαστούν μέσα από την σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο facebook  και μέσα από την πλατφόρμα eStage.gr έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.  

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!