Συνάντηση Π. Τσακίρη με Θ. Καράογλου στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου

 


Συνάντηση Π. Τσακίρη με Θ. Καράογλου στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου

Τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, επισκέφθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν βρέθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές της δυτικής Θεσσαλονίκης και ειδικότερα του Δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς επίσης και η προοπτική της συγκρότησης ενός αρραγούς μετώπου από φορείς για τη διεκδίκηση έργων και υποδομών που θα αναβαθμίσουν τη δυτική πλευρά της πόλης.


Ειδική αναφορά κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε και στα έργα που υλοποιεί, αλλά και σε αυτά που σχεδιάζει να υλοποιήσει η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου, με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.), Άγγελος Πανούσης και ο αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ Παγίων, Πέτρος Αταμιάν.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!