Χρ. Σαραμούρτσης - Νεοχωρούδα: “Οι κεντρικοί δρόμοι κρατήθηκαν ανοικτοί, οπως και προς τις κτηνοτροφικές μονάδες...Συνεχίζουμε την άνιση μάχη....”


Μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην Νεοχωρούδα να κρατηθούν οι δρόμοι ανοικτοί και προσβάσιμοι.

Οπως δήλωσε στο avatonpress.gr  ο πρόεδρος της Κοινότητας κ Χρήστος Σαραμούρτσης, "....η προσπάθεια που γίνεται είναι να κρατηθούν οι κεντρικοί δρόμοι ανοικτοί, παρά την συνεχή χιονόπτωση. Μέχρι τώρα αυτό το έχουμε καταφέρει. Οι κεντρικοί δρόμοι είναι προσβάσιμοι, η αστική συγκοινωνία γίνεται κανονικά, γεγονός για το οποίο δέχθηκα και τις ευχαριστίες του ΚΤΕΛ, Στα στενά υπάρχει πρόβλημα, αφού παρά το γεγονός οτι ρίχνουμε συνεχώς αλάτι, η εικόνα είναι  η ίδια μετά απο λίγη ώρα, λόγω της χιονόπτωσης. 

Δώσαμε μεγάλη βαρύτητα στο άνοιγμα των δρόμων προς τις κτηνοτροφικές μονάδες και όπου μας ζητήθηκε βοήθεια, ανταποκριθήκαμε. Παρ' όλο που είναι μια άνιση μάχη, το θεριό συνεχίζει, κάνουμε οτι μπορούμε και συνεχίζουμε...."

Οι κάτοικοι που έχουν προβλήματα μπορούν να στέλνουν μηνύματα στην κοινότητα.









Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!