Δύο οχήματα για τη μεταφορά των ευπαθών ομάδων στα εμβολιαστικά κέντρα διαθέτει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

 


Δύο οχήματα για τη μεταφορά των ευπαθών ομάδων στα εμβολιαστικά κέντρα διαθέτει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

 

          Πρωτοβουλία για τη διευκόλυνση των δημοτών οι οποίοι  αντιμετωπίζουν δυσκολία στη μετάβασή τους προς τα εμβολιαστικά κέντρα, αναλαμβάνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Συμβάλλοντας έμπρακτα στη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου (μοναχικών και ηλικιωμένων ατόμων καθώς και ατόμων με κινητικά προβλήματα) η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ, δια του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας, θέτει στην υπηρεσία τους δύο οχήματα για τη μεταφορά τους στους χώρους εμβολιασμού κατά του covid – 19.

          Συγκεκριμένα στη διάθεση των πολιτών με κινητικές δυσκολίες τίθεται ειδικό όχημα μεταφοράς για Άτομα με  αναπηρίες που διαθέτει ο Δήμος, το οποίο θα εξυπηρετεί  για τις ημέρες: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή κατά τις ώρες 8:00 π.μ. - 12: 30μμ.  Παράλληλα ένα συμβατικό υπηρεσιακό όχημα του Δήμου θα εξυπηρετεί μοναχικούς δημότες οι οποίοι  δεν διαθέτουν μέσο μετακίνησης, από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες  8:00 π.μ. -  19:00μμ.

          Πέραν της δυνατότητας μεταφοράς ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει μεριμνήσει και για τη συνοδεία των πολιτών προς τα εμβολιαστικά κέντρα από νοσηλευτές της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

          Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα: 2310 758769, 2310 558624, 2310 558505, 2310 558506, δηλώνοντας την ημέρα και την ώρα του ραντεβού τους για το εμβόλιο, ώστε να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Στον καθημερινό αγώνα για την κάλυψη των εκτεταμένων - εν μέσω κορωνοϊού - αναγκών παροχής κοινωνικών υπηρεσιών της τοπικής κοινωνίας, εντάσσουμε ακόμη μια δράση  κοινωνικής στήριξης, εξασφαλίζοντας τη μεταφορά πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δυσκολίες στις μετακινήσεις τους. Στόχος μας να μη μείνει κανείς αβοήθητος σε αυτήν την πρωτόγνωρη για όλους δοκιμασία” δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!