Αναβάλλεται η αιμοδοσία της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων

 


Με έκτκακτη ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων ανακοινώνει οτι  αναβάλλεται η  προγραμματισμένη αιμοδοσία για την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο.

Όπως αναφέρεται στο  έκτακτο δελτίο τύπου

Λόγω της επερχόμενης σοβαρής επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων που προβλέπουν το επόμενο 24ωρο χιονοπτώσεις, το ΔΣ της ΕΠΩΦ αναβάλλει την προγραμματισμένη για 14 Φεβρουαρίου 2021 αιμοδοσία, και θα την πραγματοποιήσει  σε μία από τις επερχόμενες Κυριακές με την προϋπόθεση της βελτίωσης των καιρικών συνθηκών.

Η κίνηση μας αυτή είναι επιβεβλημένη για λόγους ασφάλειας των μετακινήσεων των πάρα πολλών φίλων μας που απάντησαν θετικά στην συμμετοχή τους στην αιμοδοσία.

Όλα τα παραπάνω φυσικά με την σύμφωνη γνώμη του Θεαγένειου Νοσοκομείου, και των υπευθύνων του Δήμου Ωραιοκάστρου που θα μας παρείχαν την απαραίτητη υποστήριξη.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση, σύντομα θα επανέλθουμε για την αναγγελία της νέας ημερομηνίας όπως προαναφέραμε.

Για το ΔΣ της ΕΠΩΦ

Η Πρόεδρος

Πετρίδου Γεωργία



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!