Επίσκεψη Ι. Κοσμοπούλου στα γραφεία του ΦοΔΣΑ ΚΜ.

 

 


Επίσκεψη Ι. Κοσμοπούλου στα γραφεία του ΦοΔΣΑ ΚΜ.

Επίσκεψη στα γραφεία του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦοΔΣΑ ΚΜ πραγματοποίησε σήμερα η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ) Ιωάννα Κοσμοπούλου.

Η κόρη του εμβληματικού δημάρχου Θεσσαλονίκης Ντίνου Κοσμόπουλου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦοΔΣΑ ΚΜ Μιχάλη Γεράνη για την πορεία των έργων διαχείρισης απορριμμάτων που υλοποιούνται από τον φορέα στην Κεντρική Μακεδονία καθώς και για την πρόοδο του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΠΕΣΔΑ).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους και αφού ολοκληρώθηκε η ενημέρωση για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων, συζήτησαν και για την κοινή τους αγάπη, τον ΗΡΑΚΛΗ που πρόσφατα με την κυβερνητική ρύθμιση των χρεών και του περιουσιακού, μπήκε σε νέα πορεία ανάκαμψης.

Η κα Κοσμοπούλου θυμήθηκε μαζί με τον πρόεδρο του ΦοΔΣΑ ΚΜ τη μεγάλη προσφορά του πατέρα της  στην διαχρονική διαδρομή του ΗΡΑΚΛΗ που και η ίδια παρακολουθούσε από τις κερκίδες του Καυταντζογλείου ενώ εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την μελλοντική πορεία του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας.

                                                                  




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!