Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία των οχημάτων σε δρόμους του Δήμου Ωραιοκάστρου

 


Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία των οχημάτων σε δρόμους του Δήμου Ωραιοκάστρου

Με αμείωτη ένταση το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου συνεχίζει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διατηρηθεί ανοικτό το οδικό δίκτυο. Η επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια» συνοδεύεται από έντονες χιονοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και από παγετό.

Υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες συνιστάται στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και να κάνουν χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Όλος ο μηχανισμός του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται επί ποδός, «αλατιέρες» και μηχανήματα αποχιονισμού εκτελούν συνεχώς έργο στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας.

Υπενθυμίζεται πως οι πολίτες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα που έχουν ανακοινωθεί από την δημοτική αρχή του Δήμου Ωραιοκάστρου και είναι αναρτημένα στην κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου (oraiokastro.gr).

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!