Επίσκεψη Θ. Καράογλου στα γραφεία του ΦοΔΣΑ ΚΜ.

 


Επίσκεψη Θ. Καράογλου στα γραφεία του ΦοΔΣΑ ΚΜ.

 

 

Επίσκεψη στα γραφεία του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦοΔΣΑ ΚΜ πραγματοποίησε σήμερα ο πρώην υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των έργων διαχείρισης απορριμμάτων που υλοποιούνται από τον φορέα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρώην υπουργό ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μιχάλης Γεράνης του παρουσίασε τον περιφερειακό σχεδιασμό που υλοποιείται στην Κ. Μακεδονία και περιλαμβάνει την κατασκευή νέων Μονάδων Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) και βιοαποβλήτων (ΜΕΒΑ) Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) και εκσυγχρονισμό των ήδη υπαρχόντων υποδομών σε όλους τους νομούς της περιφέρειας.

Αφού ενημερώθηκε πλήρως ο πρώην υπουργός ΜΘ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που παράγεται και την απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση του ΦοΔΣΑ ΚΜ για την υλοποίηση του νέου περιφερειακού σχεδιασμού.

Όπως ήταν φυσικό στο περιθώριο της συνάντησης δεν παρέλειψαν και οι δυο να ασχοληθούν και με την κοινή  μεγάλη τους αγάπη, τον ΗΡΑΚΛΗ και την τελευταία εξέλιξη με τη ρύθμιση των χρεών και την απαλλαγή του ιστορικού συλλόγου από τα βάρη του παρελθόντος.

Τόσο ο κ. Καράογλου που ήταν από τους βασικούς παράγοντες της λύσης του τεράστιου προβλήματος όσο και ο κ. Γεράνης που συμπαρίσταται σε όλη αυτήν την δύσκολη για τον ΗΡΑΚΛΗ περίοδο, χαρακτήρισαν τη λύση που έδωσε η κυβέρνηση και ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα της βουλής ως εξαιρετική και την ιδανικότερη για τις παρούσες οικονομικές συνθήκες της χώρας.

« Με τη ρύθμιση αυτή υπογράμμισαν και οι δυο, ο αγαπημένος μας ΗΡΑΚΛΗΣ ουσιαστικά ξαναγεννιέται και απαλλαγμένος από τα βάρη του παρελθόντος έχει και πάλι την δυνατότητα να γράψει νέες σελίδες  δόξας σε όλα τα αθλήματα και να μας ξανακάνει όλους περήφανους».

                                                                  

 

 

                                                               -----------------------------

 

 

 

 

 

                                          


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!