Δ. Ωραιοκάστρου: Με νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αναβαθμίζονται σχολικές μονάδες

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Με νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αναβαθμίζονται σχολικές μονάδες

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται με οδηγίες του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, οι ενέργειες για τον εξοπλισμό των σχολικών μονάδων του Δήμου με σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

«Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε και να εκσυγχρονίζουμε τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου. Το τελευταίο διάστημα προμηθεύσαμε με 14 καινούργιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου και με δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές το 2ο Νηπιαγωγείο Λητής. Με τον τρόπο αυτό ενισχύσουμε και στηρίζουμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας. Ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο που εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 έχει μπει στη ζωή μας η τηλεκπαίδευση», τονίζει ο Ευάγγελος Χατζηαντωνίου, πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Όπως αναφέρει, το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν και θα ενισχυθούν οι προσπάθειες, με στόχο και άλλα σχολεία του Δήμου να εξοπλιστούν με νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!