α.ν.α.σ.α. Ωραιοκάστρου: Η αναλγησία δεν έχει όριο.

 


Η αναλγησία δεν έχει όριο.

Η λέξη ντροπή για έναν δήμαρχο, ο οποίος ''παίζει'' εδώ και μήνες με την αγωνία και την επιβίωση εργαζομένων του δήμου, εν μέσω πανδημίας, μάλλον δεν πρέπει να τον αγγίζει. Ούτε φυσικά τον ενδιαφέρει η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια των οικογενειών τους. 

Τραγικός για ακόμα μια φορά, παίζει παιχνίδια σε βάρος των 4 εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, χωρίς να λογαριάζει τις ''εκπτώσεις'' αλλά και τις επιπτώσεις που έχει αυτή η απόφαση του, στην λειτουργία των παιδικών σταθμών, αφού όλοι οι εργαζόμενοι είναι πολύτιμοι για την λειτουργία τους. 

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στη δουλειά και στην ζωή, στον δίκαιο αγώνα των 4 εργαζομένων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που απολύθηκαν…  με παράνομες διαδικασίες και ψεύτικες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. 

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την πολιτική της διοίκησης Τσακίρη, που εκτελεί συνειδητά την πολιτική ''ορισμένων'', που δεν έχουν καμία σχέση με τον δήμο Ωραιοκάστρου,  και στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, σαν δημοτική παράταξη, απέναντι στις άθλιες και ανάλγητες πρακτικές της δημοτικής αρχής.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!