Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής και η K2 Contract Furniture δίπλα στον Δήμο Παύλου Μελά

 


Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής και η K2 Contract Furniture δίπλα στον Δήμο Παύλου Μελά

 

Μία σημαντικότατη Δωρεά από τον χορηγό του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής – K2 Contract Furniture – η οποία έρχεται να υποστηρίξει την αποστολή, τις υπηρεσίες αλλά και το πολύ σημαντικό έργο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά.

Σε συνέχεια της δωρεάς επίπλων στη Δομή υποστήριξης παιδιού και οικογένειας  Παιδική Ομπρέλα του Δήμου Παύλου Μελά στην Ευκαρπία, ήρθε η σειρά επιπλέον 3 Κοινωνικών δομών του Δήμου Παύλου Μελά και συγκεκριμένα:

 

Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια (Σταυρούπολη)

Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής (Πολίχνη)

Κοινωνικό Φροντιστήριο (Νικόπολη)

 

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη Δωρεά αυτή από την K2 Contract Furniture, θεωρώ πως η ιδιωτική πρωτοβουλία έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στη χώρα μας πόσο μάλλον αυτή τη δύσκολη οικονομική, κοινωνική και υγειονομική συγκυρία. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η συνεργασία του Δήμου μας με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής με απώτερο σκοπό την βελτίωση του επιπέδου ζωής των συνανθρώπων μας αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος”.

 

Ο Πρόεδρος του Δικτύου Νικόλαος Πέντζος δήλωσε: “Το Δίκτυο θα βρίσκεται δίπλα σε όλους όσους το έχουν ανάγκη, καθώς η αποστολή του είναι η ανάπτυξη του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της αγάπης στην Κοινωνία. Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας για τη Δωρεά αυτή και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αποτελούν μέρος της οικογένειας του Δικτύου”.

 

O Γενικός Διευθυντής της K2 Contract Furniture Βλάσσης Παπαδόπουλος δήλωσε: “Είναι μεγάλη μας τιμή που αποτελούμε μέλος της οικογένειας του Δικτύου και που μας δίνεται η ευκαιρία να μπορέσουμε να προσφέρουμε και να υποστηρίξουμε το έργο δύο πολύ σημαντικών οργανισμών και φορέων. Η ευκαιρία να μπορέσουμε να βρεθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας. Σας ευχαριστούμε πολύ!”

 

Τέλος, από τη μεριά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου σημείωσε τα εξής: “Ο Δήμος Παύλου Μελά και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής εργάζονται με αμείωτη ένταση, ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να αισθάνονται ότι ζουν σε μια κοινωνία στήριξης και αλληλεγγύης. Σε αυτό το πλαίσιο, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το Δίκτυο και τη K2 Contract Furniture, που στέκονται πολύτιμοι αρωγοί στο έργο μας“.

 

Η Δωρεά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος του Δικτύου “Προσφέρω στην Κοινωνία”.

 

 

Το Δίκτυο και η K2 Contract Furniture δίπλα στον Δήμο Παύλου Μελά

https://www.youtube.com/watch?v=8EyOXV9hB5g

 

Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής

https://www.dkaa.gr/

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!