Δωρεάν rapid tests στον δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης

 


Τρεις νέες δράσεις διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζοντας τους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, γνωστούς και ως rapid tests, στο δήμο μας.


Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου από τις 9π.μ. έως 3μ.μ. στην Πλατεία Κ. Τσομπάνογλου στη Μενεμένη. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Μενεμένης και θα διενεργεί δωρεάν rapid test σε διερχόμενους πεζούς δημότες.

Την Δευτέρα στις 22 και την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου από τις 9π.μ. έως 3μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας θα πραγματοποιεί drive through rapid tests σε πολίτες μέσα στο αυτοκίνητο τους στην είσοδο του γηπέδου «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι).

Σας καλώ να συμμετάσχετε μαζικά για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Σας υπενθυμίζω ότι όσοι προσέλθετε για την εξέταση να έχετε μαζί σας τον ΑΜΚΑ και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας. Η ενημέρωση για το αποτέλεσμα του test θα γίνει με γραπτό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό σας.

Μανώλης Ιωαννίδης
Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης & Συντονιστής Covid-19


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!