Δ. Κορδελιού Ευόσμου: “Παιδική όραση και τηλεκπαίδευση” 1ος διαδικτυακός ενημερωτικός κύκλος για παιδιά


 «ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

 

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ο 1ος  διαδικτυακός ενημερωτικός κύκλος για παιδιά

 

Καταθέστε τα ερωτήματα σας σήμερα !

 

Με ένα επίκαιρο θέμα το οποίο αφορά στα παιδιά  και στους γονείς που προβληματίζονται είναι  αφιερωμένο το πρώτο θέμα του 1ου  διαδικτυακού ενημερωτικού κύκλου που οργανώνει  ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας  Κοινωνικής Προστασίας- ΚΕΠ, σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση ( ΔΗΚΕΚΕ)

 

Το Σάββατο 6 Μαρτίου και  κάθε Σάββατο στις 4.00μμ  όλο το μήνα Μάρτιο.

 από το κανάλι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο youtube  

https://m.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA  θα παρουσιάζονται οι θεματικές του 1ου κύκλου στην επιλογή των οποίων  συνετέλεσαν  οι   αλλαγές που επέφερε στη ζωή όλων μας η πανδημία του Κορονοιού  - πρωτίστως- στον τρόπο ζωής των παιδιών.

 

Το θέμα «ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

θα αναπτύξει ο Δρ. Νίκος Κοζέης Χειρουργός Οφθαλμίατρος Παιδooφθαλμίατρος 

MDMScPhD1, PhD2, FICOFEBOMRCOphth

Διευθυντής του «ΠΑΙΔΟΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ»

VisProfessor of Ophthalmology Case Western Reserve UniversityClevelandUSA,

τ. Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Οφθαλμολογικών Εταιρειών.

 

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου  κ. Κλεάνθης  Μανδαλιανός, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας-Δημόσιας Υγείας- ΚΕΠ 

κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή  και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ-Ε κ. Κώστας Αμανατιάδης 

 

 

« Συγχαίρω το Δήμαρχο και συνάδελφό μου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό και τους αντιδημάρχους κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζη και  Κώστα Αμανατιάδη, για την άριστη πρωτοβουλία- σ αυτήν την δύσκολη για όλους ερίοδο-  να δώσουν απαντήσεις στα σημαντικά ερωτήματα των γονιών. Για περισσότερο από ένα χρόνο οι μαθητές όλων των βαθμίδων παρακολουθούν καθημερινά τηλεκπαίδευση τόσο στο πλαίσιο των σχολικών τους υποχρεώσεων όσο και των εξωσχολικών τους (φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, κέντρα ξένων γλωσσών, μαθήματα μουσικής και εικαστικών) με αποτέλεσμα να περνούν πολλές ώρες της ημέρας μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή. Η πρώτη ερώτηση των γονέων  είναι πώς τα παιδιά  με την τηλεκπαίδευση  δεν θα επιβαρύνουν την υγεία των ματιών τους. Γιατί πολλά παιδάκια στο τέλος των μαθημάτων της ημέρας διαμαρτύρονται ότι τους ενοχλούν τα ματάκια τους και έχουν μια έντονη καταπόνηση» δήλωσε ο Δρ. Νικόλαος Κοζέηςσυμπληρώνοντας ότι στη διάρκεια της διάλεξης θα δοθούν χρήσιμες απλές και πρακτικές συμβουλές σε όλους και  θα λυθούν απορίες.

 

Ο κ. Κοζέης θα απαντήσει σε ερωτήσεις γονέων- τις οποίες μπορείτε να καταθέτετε  τηλεφωνικά - από  σήμερα  Δευτέρα 1η Μαρτίου  έως  την Παρασκευή 5 Μαρτίου  στο τηλέφωνο 2310 759766 . 

 

Οργάνωση – Συντονισμός- Παρουσίαση : Νίκη Στρατηλάτη Δημοσιογράφος Συγγραφέας

...


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!