4.554 δωρεάν rapid test σε 21 διοργανώσεις – Συνέχεια στην Ωραιοκάστρου (Δευτέρα 22/3)

 


Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παύλου Μελά ευχαριστεί τον ΕΟΔΥ και τις Κινητές Μονάδες Υγείας που ενισχύουν την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των κατοίκων με τη διενέργεια 4.554 δωρεάν rapid test ανίχνευσης COVID -19, σε 21 μαζικές διοργανώσεις, στις ΔΕ Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας μέσα στο 2021.

Σε συνέχεια των δειγματοληπτικών ελέγχων περιορισμού της διασποράς του ιού, που πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου, καλούνται όσοι από τους πολίτες επιθυμούν να εξεταστούν δωρεάν, να προσέλθουν στη διασταύρωση των οδών Ωραιοκάστρου και Θερμοπυλών, στη Σταυρούπολη, τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, από τις 10.00 π.μ. έως τις 14.30 (τεστ σε πεζούς).

Επίσης, την Παρασκευή 26 Μαρτίου, ο ΕΟΔΥ θα βρίσκεται τις ίδιες ώρες, έξω από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης, στην οδό Λεωφόρου Στρατού 131, απέναντι από το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, για δωρεάν τεστ ανίχνευσης COVID 19, σε πεζούς.

Την αποφυγή συνωστισμού και την ομαλή διεξαγωγή των ελέγχων, διασφαλίζει η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Παύλου Μελά.

Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι, θα πρέπει κατά τη μετακίνησή τους να στείλουν μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο τηλέφωνο 13033 και να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Τα αποτελέσματα θα τους γνωστοποιούνται εντός λίγων ωρών, μέσω sms.

Οι προληπτικές εξετάσεις στον Δήμο Παύλου Μελά, είναι μια πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών Θεμάτων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!