Δ. Κορδελιού Ευόσμου: "Παιδική διατροφή - παιδική παχυσαρκία και οι κίνδυνοι απο τον εγκλεισμό στο σπίτι λόγω κορωνοιού"

 


«ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ -ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ»

Καταθέστε τα ερωτήματα σας από σήμερα ! 

 

Με ένα επίσης φλέγον θέμα το οποίο αφορά στα παιδιά και στους γονείς που ανησυχούν με την αύξηση της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ, είναι αφιερωμένο το δεύτερο θέμα του 1ου διαδικτυακού ενημερωτικού κύκλου που οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας- ΚΕΠ, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση ( ΔΗΚΕΚΕ).

Το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 στις 4.00μμ το θέμα «ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ -ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ» θα αναπτύξει ο κ. Λεωνίδας Ναθαναηλίδης Διατροφολόγος – Διαιτολόγος, από το κανάλι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο youtube https://m.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA

Ο κ. Ναθαναηλίδης θα αναλύσει τις εξής θεματικές ενότητες:

  Ορισμός παχυσαρκίας

  Μέθοδοι Μέτρησης Παχυσαρκίας

  Επιπολασμός παιδικής παχυσαρκίας

  Παράγοντες κινδύνου- Αίτια

  Αντιμετώπιση

και θα απαντήσει σε ερωτήσεις - τις οποίες μπορείτε να καταθέτετε τηλεφωνικά  έως την Παρασκευή 13 Μαρτίου στο τηλέφωνο 2310 759766 .

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας-Δημόσιας Υγείας- ΚΕΠ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ-Ε κ. Κώστας Αμανατιάδης.

Οργάνωση –Συντονισμός- Παρουσίαση: Νίκη Στρατηλάτη Δημοσιογράφος Συγγραφέας

H διαδικτυακή παρουσίαση θα προβληθεί ζωντανά και από τη σελίδα του ενημερωτικού site NEWS.MAKEDONIAS.GR στο facebook που είναι και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης  (https://www.facebook.com/newsmakedonias)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!