Δ. Ωραιοκάστρου: «Γιορτή της Γυναίκας, Γιορτή της Ισότητας»

 


Δ. Ωραιοκάστρου: «Γιορτή της Γυναίκας, Γιορτή της Ισότητας»

Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου, η πρόεδρος Χριστίνα Ζάπρα, και ο Σύλλογος Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη» συνδιοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Γιορτή της Γυναίκας, Γιορτή της Ισότητας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, στις 19.00.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Θα μιλήσουν οι:

·        Χριστίνα Αθανασιάδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας ΑΠΘ, με θέμα: «Γυναίκες, εργασία και οικογένεια: Σύγκρουση ή ισορροπία;».

·        Ευγνωσία Ραφτοπούλου, Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω - Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, με θέμα: «Η Γλώσσα κόκκαλα δεν έχει... 10 ερωτήσεις για την ισότητα των φύλων».

·        Θεόδωρος Κουτρούκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με θέμα: «Η εργαζόμενη γυναίκα στην εποχή της πανδημίας».

Στην εκδήλωση η δημοσιογράφος Μαρία Αναγνωστίδου, θα ανακηρυχθεί ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!