Παραδόθηκε στην Ελασσόνα η προσφορά αλληλεγγύης του Δήμου Παύλου Μελά

 


Παραδόθηκε στην Ελασσόνα η προσφορά αλληλεγγύης του  Δήμου Παύλου Μελά


Με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, οργανώθηκε από τις κοινωνικές δομές Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο, δράση συλλογής ειδών ανάγκης για τους  κατοίκους του Δήμου Ελασσόνας που δοκιμάστηκαν από τα πρόσφατα αλλεπάλληλα χτυπήματα του Εγκέλαδου.


Τα προϊόντα συλλέχθηκαν από την Τρίτη 9 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, στο κεντρικό κτήριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας στη Νικόπολη,  και στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, 28ης Οκτωβρίου 152 & Γιάννη Ρίτσου, στη Σταυρούπολη. 

Σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των πακέτων με τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη καθαριότητας, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, υγειονομικό υλικό και φάρμακα, με την ευγενική χορηγία μεταφορικής εταιρείας της Θεσσαλονίκης. 

Τα πακέτα παραδόθηκαν στον Δήμο Ελασσόνας για να διανεμηθούν στους πολίτες που επλήγησαν από τον σεισμό.


Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου ευχαριστούν από καρδιάς τους συμπολίτες και φορείς του Δήμου μας καθώς και την  Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης και τους επαγγελματίες και καταστηματάρχες των ενοτήτων Ευκαρπίας, Πολίχνης και Σταυρούπολης που ανέδειξαν την αξία της αλληλεγγύης και ανταποκρίθηκαν άμεσα για μια ακόμη φορά, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους για τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι σεισμόπληκτοι συνάνθρωποί μας του νομού Λάρισας.

Η ενεργή παρουσία όλων σε έκτακτες καταστάσεις είναι αρωγός και συνοδοιπόρος   στο έργο μας και μας τιμά!




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!