Δ. Παύλου Μελά: Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς του νομού Λαρίσης

 


Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς του νομού Λαρίσης


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, ανέλαβε πρωτοβουλία στήριξης και ενίσχυσης των κατοίκων του νομού Λαρίσης που δοκιμάζονται από το σεισμό, με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών τους σε είδη πρώτης ανάγκης.

Έτσι λοιπόν, το Κέντρο Κοινότητας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Παύλου Μελά, ανταποκρινόμενοι με αίσθημα ευθύνης, καλούν τους πολίτες να βοηθήσουν στη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας (γάλα, ζυμαρικά, όσπρια, πάστα ντομάτας, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, κ. α.), ειδών καθαριότητας-υγιεινής, φαρμάκων και σχολικών ειδών.

 

Οι προσφορές των πολιτών θα συλλέγονται από Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 έως Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 στα παρακάτω σημεία:

Κοινωνική Υπηρεσία, Λήμνου 2, Νικόπολη, Σταυρούπολη,

τηλ. 2310020170, 2310020166

Κοινωνικό Παντοπωλείο, 28ης Οκτωβρίου 152 & Γιάννη Ρίτσου, Σταυρούπολη, τηλ. 2310604904

 

Οι κοινωνικές δομές του δήμου στέκονται αρωγοί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας, πάντοτε όμως με την στήριξη των πολιτών του δήμου που σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και για τους ίδιους αναδεικνύουν την αξία της αλληλεγγύης.

 

Η ενεργή παρουσία όλων σε έκτακτες καταστάσεις είναι αρωγός στο έργο μας και μας τιμά!   

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!