Ο Αριστείδης Ιακωβίδης νέος Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά

 


Ο Αριστείδης Ιακωβίδης νέος Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά

Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Ο Αριστείδης Ιακωβίδης, επικεφαλής της παράταξης «Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά» εξελέγη νέος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά μετά την ολοκλήρωση της ειδικής συνεδρίασης της Κυριακής 11 Απριλίου που διεξήχθη με τηλεδιάσκεψη και την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία των μελών του ΔΣ.

Είχε προηγηθεί η παραίτηση του πρώην Αντιπροέδρου Παντελή Αργυρόπουλου, δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Ανατροπή», που είχε διαμαρτυρηθεί για τη διαδικασία ψηφοφορίας ψηφίσματος της 24/2/2021 και για τον τρόπο διεξαγωγής των συνεδριάσεων και των ψηφοφοριών. 


Στη συνεδρίαση της Κυριακής, που μεταδόθηκε ζωντανά μέσω διαδικτύου (live streaming), παρόντα ήταν 34 μέλη, εκ των οποίων ψήφισαν τα 33. 

Ο Αριστείδης Ιακωβίδης, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, έλαβε 26 ψήφους, ενώ 7 συνάδελφοί του ψήφισαν λευκό.

Έτσι, η σύνθεση του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Ελένη Γεροκώστα, δικηγόρος (Νομική Α.Π.Θ.) – διαμεσολαβήτρια

Αντιπρόεδρος: Αριστείδης Ιακωβίδης, επιχειρηματίας, «Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά»  

Γραμματέας: Θεόφιλος Φραγκόπουλος, Γεωπόνος – Επιστήμων Τροφίμων (Α.Π.Θ.), «Πόλη μπροστά - Προοδευτική Συμμαχία για τον Δήμο Παύλου Μελά»


Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Προεδρείο και η Πρόεδρος Ελένη Γεροκώστα με τη σειρά της ευχαρίστησε τον Παντελή Αργυρόπουλο για τη συνεργασία τους και συνεχάρη τον Αριστείδη Ιακωβίδη για την εκλογή του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι το Προεδρείο, με γνώση, αντικειμενικότητα, βαθιά σκέψη, ορθή κρίση και ήθος διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του δημοτικού συμβουλίου.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!