Δράσεις των Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Θεσσαλονίκης για το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη

 


Δράσεις των Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Θεσσαλονίκης για το

αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη

 

Ενημερωτικές εξορμήσεις σε γειτονιές και εργασιακούς χώρους, με άξονα την απόκρουση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης της ΝΔ με το οποίο καταργούνται όλες οι κατακτήσεις του εργατικού κινήματος πραγματοποιούν τις μέρες αυτές Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης.

Με το νέο νομοσχέδιο, το οποίο αντιγράφει τις θέσεις του ΣΕΒ, καταργείται ουσιαστικά το 8ωρο, απορρυθμίζονται οι εργασιακές σχέσεις και καταστρατηγείται το δικαίωμα στην απεργία. 

Οι εξορμήσεις ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι από το κέντρο της πόλης και συνεχίστηκαν το απόγευμα στη Σταυρούπολη, στις Συκιές και στην τοπική αγορά του Φαλήρου.

Για σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 29/4/2021 έχουν προγραμματιστεί εξορμήσεις στη λαϊκή αγορά Φαλήρου και στην Καλαμαριά.

Επίσης για την επόμενη Τετάρτη 5/5/2021, έχει προγραμματιστεί παρέμβαση σε εργασιακούς χώρους στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου, από τις δύο Νομαρχιακές Επιτροπές Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν ανάλογες εξορμήσεις και από άλλες Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης.

 

Το γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Θεσσαλονίκης

 Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!