Γ. Λίλτσης: Να στηρίξουμε την αγορά μας- Δωρεά «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» σε Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης


 Γ. Λίλτσης: Να στηρίξουμε την αγορά μας- Δωρεά «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» σε Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης

 

Με την Θωμαή Ερμίδου, ιδιοκτήτρια καταστήματος εσωρούχων στην Κάτω Ηλιούπολη και νικήτρια του κλήρωσης για τη δωρεάν κατασκευή e-shop, που διοργάνωσε η  Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης για τα μέλη της, συναντήθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης.

Η δωρεά προς την Ένωση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας στήριξης της τοπικής αγοράς του δήμου Παύλου Μελά, πρωτοβουλία που ανέλαβε εδώ και εβδομάδες η δημοτική παράταξη.

«Εξαιτίας της πανδημίας, οι εμπορικές επιχειρήσεις με απόφαση της Πολιτείας παρέμειναν κλειστές για πολλούς μήνες και οι ιδιοκτήτες τους εξυπηρετούσαν τους πελάτες μόνο με online παραγγελίες. Δυστυχώς, η μετάβαση στο ψηφιακό επιχειρείν για πολλούς τοπικούς καταστηματάρχες δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς δεν διέθεταν ιστοσελίδες, ούτε e-shops με αποτέλεσμα τα ταμεία τους να μείνουν εντελώς άδεια» δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», Γιώργος Λίλτσης.

Και συνέχισε: «Η παράταξή μας αντιλαμβανόμενη τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες, τα άγχη των επιχειρηματιών της περιοχής και των υπαλλήλων τους προχώρησε σε ειδική καμπάνια στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων. Έχουμε επισημάνει πόσο σημαντικό είναι τις δύσκολες αυτές εποχές να στηρίξουμε τα μαγαζιά της γειτονιάς μας και τους ανθρώπους τους. Σε αυτό το πλαίσιο δωρίσαμε στην Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης την κατασκευή ενός e-shop, η οποία με την σειρά της κατόπιν κλήρωσης μεταξύ των μελών της το δώρισε στην κ. Ερμίδου που ήταν η νικήτρια».

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ένωσης, Μιχάλη Επιτροπίδη για την εξαιρετική συνεργασία και στην κ. Ερμίδου να ευχηθώ καλές δουλειές» σημείωσε ο κ. Λίλτσης. «Επιλέγουμε την αγορά της γειτονιάς μας. Στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας, Στηρίζουμε τον δήμο μας» τόνισε ο κ. Λίλτσης.

Ο κ. Λίλτσης επισκέφτηκε το κατάστημα της κ. Ερμίδου χθες,  ημέρα επαναλειτουργίας της αγοράς στον νομό Θεσσαλονίκης με click away. Στο σημείο βρέθηκε και ο Μιχάλης Επιτροπίδης, πρόεδρος της Ένωσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Επιτροπίδης ενημέρωσε τον κ. Λίλτση για τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες της περιοχής, αρκετά από τα οποία μπορούν να επιλυθούν με την συνδρομή του δήμου. Ο κ. Λίλτσης από την πλευρά του δεσμεύτηκε να μεταφέρει στο δημοτικό συμβούλιο Παύλου Μελά όσα ο πρόεδρος των επαγγελματιών του ανέφερε.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!