Επιχειρησιακές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στις ευρύτερες περιοχές των οδών Γιαννιτσών και Μοναστηρίου

 


Επιχειρησιακές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στις ευρύτερες περιοχές των οδών

Γιαννιτσών και Μοναστηρίου

Το πρώτο τετράμηνο του 2021 διενεργήθηκαν περισσότεροι από 15.000 έλεγχοι ατόμων και συνελήφθησαν πάνω από 650 άτομα

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την καλλιέργεια κλίματος ασφάλειας και ευρυθμίας της κοινωνικής ζωής, σχεδίασε και υλοποίησε υπό την εποπτεία της ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων.

Με συνεχείς και συστηματικούς ελέγχους, αλλά και αστυνομικές δράσεις με τη μορφή εξορμήσεων, κατά το α’ τετράμηνο του 2021, ήτοι από Ιανουάριο έως Απρίλιο του 2021, πραγματοποιήθηκαν :

  • 2.489 έλεγχοι οχημάτων,
  • 15.278 έλεγχοι ατόμων,
  • 258 προσαγωγές και
  • 654 συλλήψεις ατόμων, για παραβάσεις των Νόμων περί αλλοδαπών, περί όπλων, περί ναρκωτικών, για κλοπές και για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Επιπλέον, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν 1.144 παραβάσεις για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι η εμφανής συστηματική αστυνόμευση συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με τελικό αποδέκτη τον πολίτη και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειάς του, η προσπάθειά αυτή θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!