Στ. Καλαφάτης: Η υγιής επιχειρηματικότητα και οι επενδύσεις, βασικά προαπαιτούμενα της Ανάπτυξης

 


Στ. Καλαφάτης: Η υγιής επιχειρηματικότητα και οι επενδύσεις, βασικά προαπαιτούμενα της Ανάπτυξης

 

«Η υγιής επιχειρηματικότητα και οι επενδύσεις είναι ο δρόμος για την επόμενη ημέρα. Είναι τα βασικά προαπαιτούμενα της Ανάπτυξη και της τόνωσης της απασχόλησης. Το Υπουργείο μας χαράζει και εφαρμόζει την πολιτική του μ΄αυτούς τους στόχους», τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις τριών επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ενημερώθηκε για το πρόγραμμα επενδύσεων της κάθε εταιρείας, τα προβλήματα που προέκυψαν μέσα στην πανδημία και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας και τα επενδυτικά προγράμματα τα οποία «τρέχει», αυτήν την περίοδο, η Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

Ο κ. Καλαφάτης επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», «FARCOM» και «DMISS» και συναντήθηκε με τους επιχειρηματίες Γιάννη Μασούτη, πρόεδρο του ΕΒΕΘ, Θέμη Σαρασίδη και Δημήτρη Παπαϊωάννου.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!