Σάββας Αναστασιάδης: Διαδικτυακή συζήτηση με τους πολίτες για την Πανδημία

 


Διαδικτυακή συζήτηση με τους πολίτες για την Πανδημία

 

 Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού πολιτών ολοκληρώθηκε και η τέταρτη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης.

 Θέμα της εκδήλωσης ήταν, «Πανδημία- Επιπτώσεις- Προοπτική» και κεντρικός ομιλητής  ο Αν. Καθηγητής- Λοιμωξιολόγος, Υπεύθυνος του Τμήματος Λοιμωξιολογίας της  Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ,  κ. Σίμος Μεταλλίδης, ο οποίος μίλησε για τα προβλήματα που δημιούργησε η Πανδημία, αλλά και για τους τρόπους καλύτερης αντιμετώπισης,  τηρώντας τις αποστάσειςφορώντας μάσκες όπου χρειάζεται και εφαρμόζοντας τα μέτρα.

 

Ειδική αναφορά για την πρωτοβουλία του κ. Αναστασιάδη και την ενημέρωση από τον καταξιωμένο Αναπληρωτή Καθηγητή –Λοιμωξιολόγο κ. Μεταλλίδη, έκανε στο χαιρετισμό του,  ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Παντελής Τσακίρης.

 

 Σε ρόλο οικοδεσπότηο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης στην εισαγωγική του τοποθέτηση, αφού προηγουμένως καλωσόρισε τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Τσακίρη , τον Αν. Καθηγητή- Λοιμωξιολόγο κ. Μεταλλίδη και όλους τους συμμετέχοντες, μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει ως θέμα της εκδήλωσης, σχετικό με την Πανδημία, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα ακανθώδες.

 

Δεδομένων των συνθηκών ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι, η διοργάνωση διαδικτυακών εκδηλώσεων για τέτοια ζητήματα,  είναι απαραίτητη , προκειμένου να ενημερωθεί καλύτερα ο κόσμος , να κατανοήσει το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσει σωστά.

Στη συνέχεια της επιτυχούς εκδήλωσης, ακολούθησε συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Μεταλλίδης με υπομονή απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσαν οι πολίτες υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι οι απορίες και τα ερωτήματα που αφορούν την πανδημία είναι εύλογα , καθώς η κατάσταση που ζούμε είναι πρωτόγνωρη.

 Το πιο σημαντικό όμως και ως επίλογος της εκδήλωσης ήταν ότι, τονίστηκε από όλους η αξία του διαλόγου και ότι μέσα από αυτόν και τη γνώση που αποκτήθηκε από αυτόν, μπορούμε να καταφέρουμε να νικήσουμε την πανδημία και να αφήσουμε πίσω μας αυτή την  δύσκολη περίοδο που ζήσαμε και ζούμε ακόμη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!