Δωρεάν rapid test τη Μεγάλη Πέμπτη στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά

 


Δωρεάν rapid test τη Μεγάλη Πέμπτη

στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά

 


Το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Παύλου Μελά ανακοινώνει ότι τη Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου, τις ώρες 09.00-13.00 θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test ανίχνευσης COVID 19, σε πεζούς, από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, είσοδος απέναντι από το Δημαρχείο.

 

Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι, θα πρέπει κατά τη μετακίνησή τους να στείλουν μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο τηλέφωνο 13033 και να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Τα αποτελέσματα θα τους γνωστοποιούνται εντός λίγων ωρών, μέσω sms.

Την ομαλή διεξαγωγή των ελέγχων και την αποφυγή συνωστισμού, διασφαλίζει η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας  του Δήμου Παύλου Μελά.

Μια πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, στο πλαίσιο της προσπάθειας  περιορισμού της διασποράς του ιού.

 

Οι μαζικοί δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου είναι μια  εύκολη, γρήγορη και ασφαλής διαδικασία για τους πολίτες, που διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και προσφέρει διάγνωση χρήσιμη για τους ίδιους τους εξεταζόμενους αλλά και για τους αρμόδιους φορείς υγείας και την Πολιτεία, καθώς οδηγεί στον έγκαιρο εντοπισμό και απομόνωση των θετικών στον ιό ατόμων και την άμεση έναρξη της ιχνηλάτησης των στενών τους επαφών.

Με τη μέθοδο αυτή και μέσα από συνεχείς δειγματοληψίες μειώνονται οι πιθανότητες δημιουργίας μεγάλων εστιών κρουσμάτων.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!