Δωρεάν rapid tests στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης την Πέμπτη στην πλατεία Τσομπάνογλου (μπροστά στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής)


Νέα δωρεάν rapid test θα πραγματοποιηθούν  την Πέμπτη 8-4-2021 Απριλίου στο Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Τα τεστ θα διενεργηθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) την Πέμπτη στην πλατεία Τσομπάνογλου, μπροστά στον Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής. Τη δράση συντονίζει ο Μανώλης Ιωαννίδης Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού & Συντονιστής COVID-19 του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να στείλουν SMS 1 στο 13033 και να έχουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!