Ξεκινά από τη Δευτέρα 31/5 η παροχή ιατρικών υπηρεσιών στο νέο ΚΑΠΗ Τερψιθέας


 

Ξεκινά από τη Δευτέρα 31/5 η παροχή ιατρικών υπηρεσιών στο νέο ΚΑΠΗ Τερψιθέας

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου ξεκινά η λειτουργία του νέου ΚΑΠΗ του Δήμου Παύλου Μελά, στην περιοχή της Τερψιθέας και θα παρέχεται ιατρική φροντίδα σε όσους εγγραφούν. Το νέο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων θα στεγαστεί σε ένα άνετο και φιλόξενο χώρο που εδρεύει στον αριθμό 9 της οδού Αρμενοπούλου, ενός πεζόδρομου που συνδέει δύο γνωστούς δημόσιους χώρους της Σταυρούπολης, την Πλατεία Τερψιθέας (Πάρκο Ρόδων) και την Πλατεία Εδέσσης (πίσω από το κόκκινο καπνομάγαζο).

 

Τα ΚΑΠΗ βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας λόγω των μέτρων προστασίας περιορισμού διάδοσης του covid 19, ωστόσο οι ιατρικές υπηρεσίες,  συνεχίζουν να παρέχονται στα εγγεγραμμένα μέλη.

Το Τμήμα Δομών Υγείας και Τρίτης Ηλικίας ανακοινώνει το πρόγραμμα λειτουργίας ιατρείων του ΚΑΠΗ Τερψιθέας που είναι το εξής:

Δευτέρα 08.30 – 10.30, Παπαδόπουλος Παύλος, Ιατρός Ορθοπεδικός

Τρίτη 08.00 – 11.00, Τσαμπάζης Δημήτριος, Ιατρός Παθολόγος

Πέμπτη 12.00 – 14.00, Παπαδοπούλου Ευρώπη, Ιατρός Παθολόγος

 

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να εγγραφούν και να κλείσουν ραντεβού θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2310 604500, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, τις ώρες 09:00 – 13:00.

 

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου εκφράζουν την ικανοποίησή τους από την έναρξη λειτουργίας της νέας κοινωνικής δομής που θα ενισχύσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας της Τρίτης Ηλικίας.

 

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ προσέφερε εξοπλισμό επίπλων για το νέο ΚΑΠΗ του δήμου Παύλου Μελά, μια χορηγία που περιλαμβάνει δύο γυάλινα γραφεία, δύο βιβλιοθήκες και δύο καθίσματα εργασίας για τους χώρους διοίκησης και του ιατρείου, καθώς και τρία γυάλινα τραπέζια,  δώδεκα καθίσματα επισκεπτών και δύο πίνακες για το εντευκτήριο του ΚΑΠΗ. Μια ευγενική προσφορά – στήριξη στην τρίτη ηλικία και το κοινωνικό έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης από τα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης που θα καλύψει τις οργανωτικές ανάγκες του ΚΑΠΗ Τερψιθέας για τους εργαζόμενους και τα μέλη της δομής.

 

Ενημερωθείτε

Νέο Πρόγραμμα λειτουργίας Ιατρείων ΚΑΠΗ Δήμου Παύλου Μελά

 https://pavlosmelas.gr/neo-programma-leitourgias-kapi/

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!