Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης

 


Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης

Από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργούνται επιστάμενες έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα. Στο πλαίσιο αυτό αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου εξιχνίασαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών και σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων (4) συνολικά ατόμων.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

- 21χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Απρίλιο και το Μάιο του 2020, μαζί με συνεργό του, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρειών ηλεκτρισμού, εισήλθαν στις οικίες τριών (3) ηλικιωμένων και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν συνολικά, το χρηματικό ποσό των (34.000) ευρώ,

- 27χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Μάιο του 2020, μαζί με συνεργό της, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, διέρρηξαν δύο (2) αυτοκίνητα και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και έγγραφα,

- Δύο ημεδαπών ηλικίας 27 και 21 ετών (άντρας – γυναίκα αντίστοιχα), διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Απρίλιο του 2020, στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσαν από την τσάντα 49χρονης το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ, προσωπικά έγγραφα και μία τραπεζική κάρτα με την οποία πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές ύψους (180) ευρώ.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!