ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Θεσσαλονίκης: Μαζική και δυναμική η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση


 Μαζική και δυναμική η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση

 

Μαζικό και δυναμικό παρών έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης και η νεολαία του κόμματος στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση και την πορεία που ακολούθησε εναντίον των καταστροφικών για τους εργαζόμενους σχεδίων της κυβέρνησης της ΝΔ.

 

Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συγκεντρώθηκαν στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη και στη συνέχεια, με πορεία κατευθύνθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Εκεί οι συντονιστές των Ν.Ε. Α΄  και Β΄ Θεσσαλονίκης, κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Εργάτη, και στη συνέχεια διαδήλωσαν, μαζί με τα σωματεία, στο κέντρο της πόλης.

Με περίσσιο παλμό και πάθος φώναξαν συνθήματα εναντίον της κατάργησης του 8ωρου, της θεσμοθέτησης της φτηνής και ελαστικής εργασίας, ρυθμίσεις που οδηγούν τις εργασιακές σχέσεις σε συνθήκες μεσαίωνα.

Οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες βροντοφώναξαν «Ούτε ένα βήμα πίσω» διατρανώνοντας έτσι, τη αποφασιστικότητα του κόσμου της εργασίας για την απόκρουση των σχεδιασμών της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καλεί τους εργαζόμενους και το δημοκρατικό λαό της Θεσσαλονίκης σε μαζικούς και ενωτικούς αγώνες εναντίον των κυβερνητικών σχεδιασμών για να μην περάσει η αντεργατική πολιτική της ΝΔ!

Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρών βουλευτές, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη του κόμματος.

 

Το γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

ΘεσσαλονίκηςΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!