Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην καύση απορριμμάτων: Πανελλαδική μέρα δράσης κατά της καύσης

 


Για ένα δυνατό πανελλαδικό

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

Σάββατο 29 Μάη, 12 μεσημ., Λευκός Πύργος

 

Όλα έτοιμα για το πρώτο μεγάλο πανελλαδικό «ΟΧΙ στην Καύση Απορριμμάτων» δηλώνουν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Θεσσαλονίκης, που μαζί με περιβαλλοντικές συλλογικότητες από όλη τη χώρα, διοργανώνουν την Πανελλαδική Ημέρα Δράσης, το Σάββατο 29 Μάη. Ήδη μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών και άλλων Σωματείων, φοιτητικών Συλλόγων, τοπικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικοπολιτικών συλλογικοτήτων συνυπογράφουν το κάλεσμα για τη συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι, στον Λευκό Πύργο, την οποία μεταξύ άλλων θα ντύσει με τους ήχους του το μουσικό σχήμα «Κρουστόφωνο».

Μαζί με τις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις (ενδεικτικά: Αθήνα, 11.30π.μ., πλατεία Ηρώ, Πετρούπολη // Βόλος, 12 μεσημ., Δημαρχείο) αναμένεται να δοθεί η πρώτη απάντηση σε κυβερνητικά και αυτοδιοικητικά στελέχη που –αδιαφορώντας για τις καταγγελίες τοπικών και επιστημονικών φορέων και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης– δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο εγκληματικό για το περιβάλλον κι επικίνδυνο για την υγεία μας σχέδιο της καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ και της δημιουργίας των γιγάντιων Μονάδων Επεξεργασίας Απορριμμάτων (Μ.Ε.Α.) στην Μαυροράχη Λαγκαδά και τον Αγ. Αντώνιο της Θέρμης.

Ο αγώνας τώρα αρχίζει! Κι οι νικητές θα είμαστε εμείς, το περιβάλλον, η υγεία και η ζωή μας!

Επιτροπή Αγώνα Θεσ/νίκης ενάντια στην ΚΑΥΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!