Έρευνα για τις προτιμήσεις των πολιτών σχετικά με τις χρήσεις γης στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου.



Έρευνα διενεργείται απο το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης, της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.για τις προτιμήσεις των πολιτών για το κοινόχρηστο κομμάτι που προκύπτει από το ΓΠΣ του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου (στο ΓΠΣ προβλέπεται κατ' ελάχιστο 75% πράσινο και κατά μέγιστο 25% κοινόχρηστου χώρου) που 

Η έρευνα (σε πρώτη φάση) αφορά την συμπλήρωση ερωτηματολογίου.

Το ερωτηματολόγιο διενεργείται στα πλαίσια ερευνητικών εργασιών του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης, της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σκοπός του ερωτηματολογίου είναι η καταγραφή των προτιμήσεων των πολιτών για τις χρήσεις γης του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου και για τις συνολικές προτεραιότητες που θέτουν οι επισκέπτες του χώρου και οι συλλογικότητες στην πορεία διαμόρφωσής του σε μητροπολιτικό πάρκο.

Όλες οι απαντήσεις της παρούσας έρευνας είναι σε κάθε περίπτωση ανώνυμες και ουδεμία πληροφορία δεν ταυτοποιεί τον συμμετέχοντα στην έρευνα, παρά μόνο εξάγονται στατιστικά αποτελέσματα.


Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο ΕΔΩ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!