Δ. Κορδελιού Ευόσμου: «Αλλαγές στην ελληνική οικογένεια στην μετά covid19 εποχή» - 3ος δημοτικός ενημερωτικός διαδικτυακός κύκλος

 

«Αλλαγές στην ελληνική οικογένεια στην μετά covid19 εποχή»3ος δημοτικός ενημερωτικός διαδικτυακός κύκλος

 

Με ένα παγκόσμιο, επίκαιρο και ταυτόχρονα πρωτόγνωρο στη  διαχείριση του πρόβλημα που ανέτρεψε την ζωή όλων των οικογενειών του πλανήτη, συνεχίζεται ο 3ος κύκλος των δημοτικών διαδικτυακών ενημερωτικών διαλέξεων που οργανώνει  ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των δημοτών.

 

Σάββατο 22 Μαΐου 2021   στις 4.00 μμ

  

 Θέμα  «Αλλαγές στην ελληνική οικογένεια στην μετά covid19 εποχή»   

  

 Ομιλήτρια: Δέσποινα Δριβάκου Ψυχολόγος Msc Phd.c /Συστημική Οικογενειακή Θεραπεύτρια /EFT Therapist / Σύμβουλος Γάμου/ Life Coach.   

   

Θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και  η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας-Δημόσιας Υγείας- ΚΕΠ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή.  

 

 

Η κ. Δριβάκου θα απαντήσει σε ερωτήσεις - τις οποίες μπορείτε να καταθέτετε τηλεφωνικά  έως την Παρασκευή 14 Μαΐου  στο τηλέφωνο 2310 762400, 2310 759766 .

 

 H διαδικτυακή εκδήλωση  θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο youtube 

και από τη σελίδα του ενημερωτικού site NEWS.MAKEDONIAS.GR στο facebook που είναι και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης 

(https://www.facebook.com/newsmakedonias

 

 Οργάνωση –Συντονισμός-Παρουσίαση: Νίκη Στρατηλάτη Δημοσιογράφος Συγγραφέας   


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!