Τσακίρης: «Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση 300.000 ευρώ για την ανακατασκευή οδών στα ΒΙ.ΠΑ. του Δ. Ωραιοκάστρου»

 Τσακίρης: «Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση 300.000 ευρώ για την ανακατασκευή οδών στα ΒΙ.ΠΑ. του Δ. Ωραιοκάστρου»

Χρηματοδότηση για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που θα αναβαθμίσει και θα καταστήσει πιο ασφαλείς τις οδικές μετακινήσεις στα βιομηχανικά πάρκα του Δήμου Ωραιοκάστρου διεκδίκησε και πέτυχε να εξασφαλίσει η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου. 

Με απόφαση του γενικού γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Καραγιάννη, εγκρίθηκε η διάθεση χρηματικού ποσού ύψους 300.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση οδών βαριάς κυκλοφορίας στα ΒΙ.ΠΑ. του Δήμου Ωραιοκάστρου».

«Προχωρούμε στην ανακατασκευή του οδικού δικτύου που βρίσκεται εντός των ορίων των βιομηχανικών πάρκων του Δήμου μας, με στόχο να γίνουν πιο ασφαλείς οι μετακινήσεις και να αναβαθμιστούν οι υποδομές στις περιοχές όπου λειτουργούν βιομηχανικές μονάδες», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου έθεσε σε προτεραιότητα το έργο των τεχνικών παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο των ΒΙ.ΠΑ., καθώς κάποιοι δρόμοι παρουσιάζουν προβλήματα λειτουργικότητας, εμφανίζοντας λακκούβες και καθιζήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μελέτη που έγινε για τις εργασίες οδοστρωσίας περιλαμβάνεται η κατασκευή υπόβασης και στη συνέχεια η κατασκευή βάσης, ώστε το οδόστρωμα να είναι πιο ανθεκτικό. Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!