Δ. Ωραιοκάστρου: Ξεκινά η παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας στο Δρυμό - Σε ποιο τηλέφωνο θα καλούν οι πολίτες για ραντεβού

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Ξεκινά η παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας στο Δρυμό - Σε ποιο τηλέφωνο θα καλούν οι πολίτες για ραντεβού

Από σήμερα Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, αρχίζει η λειτουργία του ειδικά διαμορφωμένου χώρου στο ισόγειο του κτιρίου της Κοινότητας Δρυμού, που δημιούργησε η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου για να μπορούν οι κάτοικοι να κάνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και να συνταγογραφούν τα φάρμακά τους.

Οι πολίτες για να κλείσουν ραντεβού μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2394032700 από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09.00 ως τις 14.00.

Στο χώρο θα βρίσκεται ιατρός - παθολόγος δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη (09.00-13.00) και Πέμπτη (14.00-18.00), θα εξετάζει δωρεάν τους πολίτες και θα συνταγογραφεί τα φάρμακά τους. 

 «Κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για να θωρακίσουμε την υγεία των συνδημοτών μας στο Δρυμό. Διαμορφώσαμε και εξοπλίσαμε το χώρο στο ισόγειο του κτιρίου της Κοινότητας Δρυμού με τα απαραίτητα ιατρικά όργανα, ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να απολαμβάνουν βασικές υπηρεσίες υγείας χωρίς περιττές ταλαιπωρίες», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!